Розширене засідання деканату харчових технологій та управління якістю продукції АПК з виконанням планів на квітень і перспективи на травень 2021

12 квітня 2021 року
м. Київ, НУБіП України

     Понеділок на факультеті харчових технологій розпочався із онлайн засідання деканату факультету де було висвітлено питання, що зокрема стосувалися першого туру Олімпіади для вступу в НУБіП, підготовки до проведення ювілейної конференції, розгляд освітніх програм та навчальних планів та інші питання життєдіяльності факультету.

     Розпочали обговорення представленням актуальної інформації щодо виконання завдань, передбачених першим туром Олімпіади до вступу в НУБіП випускниками 11 класів. На момент проведення засідання 51 учасник склав випробування   з української мови, математики, англійської мови, біології, хімії, фізики, географії та історії.

    Підготовка до проведення Х Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» триває. Виконувач обов'язків завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК доцент Володимир Василів представив поточний стан надходження матеріалів конференції, а також запропонував до розгляду програму проведення заходу та порядок виступів на пленарному засіданні. Активна робота по прийому матеріалів конференції та підготовці до друку збірника матеріалів триває, було відмічено активність не лише студентів університету, а і провідних науковців вітчизняної харчової галузі та багато закордонних  колег.

     Планування  проведення Дня відкритих дверей факультету в онлайн режимі 17 квітня 2021 року буде зосереджено на представленні актуальних аспектів навчання, а також участі цікавих спікерів, в тому числі з числа роботодавців для забезпечення максимально високого рівня зацікавленості абітурієнтів, та надання всієї необхідної інформації, щоб надати можливість зробити свідомий і правильний вибір.

     У продовження засідання заступник декана, доцент Наталія Слободянюк представила до обговорення освітніх програми, зокрема зауважила, що адекватне конструювання освітніх програм на факультеті надасть можливість вирішити ряд проблем та забезпечити зрозумілість і порівнюваність результатів на­вчання, набутих компетенцій, кваліфікацій та ступенів для всіх заці­кавлених сторін і в такий спосіб створити надійну основу для підготовки конкурентоспроможного фахівця.

    Завідувачі кафедр та заступники представили  аспекти навчального процесу в онлайн режимі на факультеті та підготовку бакалаврських та магістерських робіт студентами денної та заочної форми навчання.

     У заключному слові  декан просила здійснювати постійний моніторинг захворівших співробітників та студентів факультету, а також вкотре звернула увагу на суворе  дотримання карантинних заходів задля збереження здоров’я.

Вчений секретар факультету

Наталія Сілонова

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook