Тривають ремонтно-будівельні роботи – як локальні, так і капітальні

8 квітня 2021 року
     У навчальних корпусах університету і гуртожитках студмістечка тривають ремонтно-будівельні роботи – як локальні, так і капітальні. І один з першочергових об’єктів – лабораторія біотехнологій і клітинної інженерії кафедри екобіотехнології та біорізноманіття.

     Ми працюємо тут практично щодня, розповідає бригадир будівельників Олександр Заєць. «Винесли» непотрібні перестінки і зараз займаємося сантехнічними роботами. А слідом за нами сюди прийдуть вже електрики.
     Співробітники нашої кафедри і факультету захисту рослин, біотехнологій та екології провели суботник, долучається до розмови завідувачка лабораторії Марія Трукіна. Займалися, як то кажуть, непрофільною для будівельників роботою: прибирали будівельне сміття, забезпечивши тим самим професіоналам фронт робіт.

     А працівники відділу головного механіка працюють у навчально-науково-виробничій лабораторії водних біоресурсів та аквакультури. Наразі тут триває монтаж зливної каналізаційної системи для акваріумів та установки замкнутого водопостачання. До речі, лише одна така установка розрахована аж на 12 великих акваріумів.

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook