Вітаємо переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт галузі «Енергетика»!

5 квітня 2021 року

 

   Оголошені результати щорічного конкурсу студентських наукових робіт у двох секціях: «Електроенергетика» і «Теплоенергетика». Номіновано 30 учасників конкурсу із заявлених 97 робіт, підготовлених в технічних університетах України.
   На конкурсі студентських наукових робіт студент 1 курсу скороченого терміну навчання бакалаврату ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Денис Доценко виборов диплом ІІІ ступеня.

    Конкурс проводився згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 р. № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет», м. Маріуполь.

    Оргкомітет конкурсу висловив подяку учасникам та організаторам цього цікавого інтелектуального змагання.
   Члени експертної галузевої комісії відзначили, що всі конкурсні роботи були сучасні, креативні, відповідали високому науковому рівню. Тому визначитися із переможцями було дуже нелегко.
   Проректор із наукової роботи ДВНЗ «Приазовського державного технічного університету» Ігор Ленцов, звернувся зі словами подяки до всіх організаторів та учасників. Він відмітив, що поза всяким сумнівом, конкурс сприятиме подальшому творчому та професійному зростанню всіх учасників, дасть можливість встановити чіткі плани та перспективи на майбутнє.
   Із результатами конкурсу та роботами учасників можна ознайомитися за посиланням: https://events.pstu.edu/konkurs-energy/cw_year/2021/

   Вітаємо із важливим досягненням Дениса Доценка та його наукового керівника, доцента кафедри електропостачання Андрія Нікіфорова.


В.В. Козирський,
завідувач кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook