Фахівці у сфері логістики обговорили стратегічний вектор змін у побудові нових ланцюгів постачання

24 березня 2021 року

   24 березня відбувся міжнародний вебінар «Україна як стратегічний виробничий хаб для глобальних ланцюгів постачань». Організатором заходу виступило представництво міжнародної асоціації Council of Supply Chain Management Professionals в Україні (www.cscmp.org CSCMP RT Ukraine). У роботі практичного заходу взяли участь викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського: д.е.н., професор Надія Резнік та к.е.н., доцент Тетяна Артюх.

 
   Унікальне географічне положення і величезний виробничий потенціал надають Україні можливості та підстави стати серйозним гравцем у побудові нових ефективних ланцюгів постачань на континенті й для світових виробників, саме тому учасники вебінару обговорили потенціал та перспективи України як виробничого хабу. Офіційною мовою заходу була англійська.
   
   У межах практичного вебінару піднімалися такі теми:
•чому варто розміщувати виробництво в Україні і в якому регіоні краще це зробити;
•демонстрація і моделювання на прикладі реальних цифр, як перенесення виробництва впливає на сервіс і логістичні витрати та процеси;
•юридичні аспекти будівництва й відкриття бізнесу в Україні;
•візит у режимі реального часу до одного з українських бізнес-парків.
   До участі були запрошені провідні міжнародні експерти у сфері управління ланцюгами постачань з Італії, Іспанії, США, України. 
   Щиро дякуємо за таку корисну колаборацію та завжди раді плідній співпраці з практиками задля розвитку логістики в Україні!
 
Людмила Буценко,
доцент кафедри 
менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook