Триває тісна співпраця ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, студентського містечка з студентськими радами гуртожитків

1 квітня 2021 року
     30 березня 2021 року організовано і проведено зустрічі із студентами та студентськими радами гуртожитків №1 та № 9 за участі Геннадія Ржевського директора ННЦ ВР і СР, провідних фахівців відділу Миколи Литвина та Каріни Арзуманян, а також за тісної співпраці з директором студентського містечка Сергієм Стецюком та Олександром Соваковим заступником директора ННІ лісового та садово-паркового господарства.

     Під час зустрічі обговорено питання щодо дотримання санітарно-епідемічних умов у зв’язку з COVID-19, введенням «Червоного» рівня епідемічної небезпеки. Особливу увагу звернено на дотримання санітарних умов проживання. Мешканці гуртожитків із задоволенням надали можливість відвідати кімнати, оглянути як проживають студенти, також під час спілкування з’ясовувалось чи є скарги, питання або побажання до адміністрації студентського містечка та ректорату стосовно умов проживання, дотримання температурного режиму, на що студенти надали позитивний зворотний зв'язок. Розглянуто питання щодо надання якості роботи Інтернет послуг, в результаті чого мешканці відреагували незадовільно, скаржившись на зв'язок провайдера Campus. Студенти вимушені перейти на створення умов використання Інтернет власними засобами для забезпечення більш якісного спілкування та продовження дистанційного навчання.

     Також обговорено виконання доручення ректорату стосовно реагування на питання порушені під час соціологічного опитування старостами першого курсу. Під час спілкування скарг до нестатутних відносин немає, представники студентських рад першого і дев’ятого гуртожитків зауважень не наголошувала, а висловила подяку ректорату за створення оптимальних умов проживання, забезпечення умов загального користування, особливо в першому гуртожитку, за можливість відвідування спортивного майданчику, спортивного залу «Лісова казка» з метою всебічного розвитку особистості, зміцнення власного здоров’я та можливості вести здоровий спосіб життя. На жаль, в гуртожитку №9 спортивна база відсутня на даний час, але студенти дякували нашому випускнику механіко-технологічного факультету Дмитру Калініченко за чудовий майданчик на вулиці біля цього гуртожитку.

     Такі зустрічі і надалі стають традиційними з метою виявлення пропозицій, побажань студентської молоді під час проживання в гуртожитках студентського містечка, а ми запрошуємо долучатись студентську раду до заходів в онлайн-режимі в напрямках національно-патріотичного виховання, проведенні спортивно-масової роботи в гуртожитках університету.

Пам’ятайте! Активне спілкування, прояв ініціативи та своєчасне звернення – запорука вирішенню актуальних соціальних, психологічних і побутових питань!

Арзуманян К.К.,
провідний фахівець
відділу виховної роботи та студентських справ
Ржевський Г.М.,
директор ННЦ ВР і СР

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook