Локдаун – не перешкода для знайомства з майбутньою професією лікаря ветеринарної медицини

31 березня 2021 року
     Знайомство з факультетом ветеринарної медицини – вибір майбутньої професії. Викладачі кафедри ветеринарної гігієни тварин імені професора А.К. Скороходька постійно проводять профорієнтаційну роботу.

     Проте нині зустрітися з абітурієнтами стає все складніше. Тільки це не стосується Новікова Івана та Городецького Вадима, які навчаються у Маріупольському морському ліцеї і мріють бути лікарями ветеринарної медицини із забезпечення військ (сил). На весняні канікули вони запланувати познайомитися із університетом і факультетом ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України. І 26 березня їхня мрія здійснилася!

  

     Заступник декана факультету ветеринарної медицини, доцент Жук Юрій Васильович та завідувач ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс" Соломон В’ячеслав Віталійович познайомили їх із клінікою ветеринарної медицини, кафедрами і лабораторіями факультету з дотриманням необхідних протиепідеміологічних заходів та фізичної дистанції. Майбутні абітурієнти також відвідали кафедру військової підготовки.

     Професор Якубчак Ольга Миколаївна провела коротке інтерв’ю з Новіковим Іваном та Городецьким Вадимом, які є братами, і виявили бажання продовжити сімейну традицію у виборі професійного шляху. Професія лікаря ветеринарної медицини надзвичайно важлива, оскільки стосується багатьох сфер життя і діяльності людини, зокрема сфери продовольчої безпеки збройних сил України. Новіков Іван професійно займається спортом, має звання кандидата в майстри спорту з греко-римської боротьби та пауерліфтингу, цікавиться і має навики рукопашного та ножевого боїв. Городецький Вадим також займається спортом, зокрема, греко-римською боротьбою та карате. Оскільки хлопці – спортсмени, то вони переконалися в тому, що в майбутньому у них будуть усі можливості для заняття спортом у НУБіП України. Особливо вони були вражені територією університету, який розташований у мальовничому місці та природою ботанічного саду.
     Надзвичайно цікавим було знайомство з іншими корпусами університету та його територією, яку провів аспірант кафедри Гончар Віталій Володимирович.

     Майбутні абітурієнти Новіков Іван і Городецький Вадим залишилися надзвичайно задоволеними своєю поїздкою, подякували всім, хто познайомив їх із Національним університетом біоресурсів і природокористування України, факультетом ветеринарної медицини і кафедрою військової підготовки. Задоволені та натхненні хлопці поспішили відвідати Київський зоопарк, а ми їм говоримо: "До зустрічі!"

ЧЕКАЄМО НА УСІХ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ, ЯКІ БАЖАЮТЬ ПОЗНАЙОМИТИСЯ З УНІВЕСИТЕТОМ

І ФАКУЛЬТЕТОМ КОЖНОГО РОБОЧОГО ДНЯ!


Професор Лариса Шевченко 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook