Студенти першокурсники факультету аграрного менеджменту взяли участь у Вебінарі «Global Monet Week. Ukraine-2021»

29 березня 2021, 13:33

   З метою підвищення фінансової грамотності населення нашої держави, зокрема студентської молоді, Національним банком України в період з 22.03 по 26.03.2021 р. було організовано і проведено онлайн навчання «Global Money Week. Ukraine-2021». Безпосередньо 26 березня о 14:00 було проведено Вебінар «Стрес-тест особистих фінансів, або "Як забезпечити фінансову стійкість в умовах невизначеності»

   До участі у Вебінарі долучились студенти 1-го курсу 7-ї групи факультету аграрного менеджменту на чолі із наставником -  доцентом кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Олександром Файчуком. Найбільш активними учасниками заходу виявились староста групи Олександра Каминіна та студентка групи Ольга Коломієць.
 
 
   Викладач вебінару Олена Тригуб надала слухачам інформацію щодо низького рівня фінансової грамотності населення України. Разом із тим, лектор зазначила, що похідною такої ситуації є невисокий рівень заощаджень співвітчизників, який унеможливлює зростання добробуту.
   Також в рамках лекції студентам було роз’яснено як правильно здійснювати аналіз особистих фінансів (витрат, доходів) і як визначати їх чисту вартість. Кульмінацією вебінару стало пояснення Олени Тригуб студентській молоді, яким чином потрібно мінімізувати особисті фінансові ризики, щоб ніколи не потрапити у «боргову пастку».
   Наприкінці заходу організатори провели з учасниками гру в «Kahoot» та побажали студентам берегти себе і свої гроші!
 
Олександр Файчук,
доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook