Розширене засідання ректорату: готовність до проведення Всеукраїнської олімпіади НУБіП і пропозиції щодо кадрових змін в управлінні університету

30 березня 2021 року
     30 березня під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка пройшло розширене засідання ректорату.

 

     Про внесення змін до правил прийому на навчання до університету в 2021 році та підготовку до проведення Всеукраїнської олімпіади для вступників до університету доповів відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський. За рішенням Вченої ради від 3 березня 2021 року вводяться для вступників на основі повної загальної середньої освіти, нові освітні програми спеціальності 051 «Економіка» («Міжнародна економіка»), спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» (освітня програма «Корпоративні фінанси»), а також нова спеціальність 163 «Біомедична інженерія». Для вступників, які вступають в магістратуру, вводяться нові спеціальності – 242 «Туризм» та 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Також Сергій Ковалевський доповів про початок І туру Всеукраїнських олімпіад НУБіП для професійної орієнтації вступників, на який зареєструвалось близько 1900 учасників: він пройде з 1 до 7 квітня на платформі Olympus.

  

  

 

     Надання дозволу на передачу в оренду було в центрі уваги начальника планово-фінансового відділу Олега Броніна.

  

  

     Про обрання лічильної комісії для проведення процедури таємного голосування на засіданні вченої ради університету 31 березня 2021 р. інформував Станіслав Ніколаєнко.

     У ході засідання пролунали пропозиції щодо кадрових змін в управлінні університету.

     Розглянуто й інші питання життєдіяльності університету.

Валентин Обрамбальський
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook