Центр Полоністики НУБіП України, Посольство Республіки Польща в Україні та Польська асоціація арт-терапії запрошують до участі в проєкті «Мистецтво в дії. Арт-терапія в практиці польських спеціалістів»

6 квітня 2021 року

   Центр Полоністики НУБіП України та Посольство Республіки Польща в Україні спільно з Польською асоціацією арт-терапії запрошують студентів, викладачів та усіх, хто цікавиться європейським мистецтвом та його роллю у житті суспільства, до участі у проєкті «Мистецтво в дії. Арт-терапія в практиці польських спеціалістів».
   «Мистецтво в дії. Арт-терапія в практиці польських спеціалістів» – це серія онлайн-зустрічей, присвячених застосуванню художніх форм в терапевтичній діяльності, які проводитимуть польські викладачі та спеціалісти з багаторічним терапевтичним досвідом. Лекції присвячені можливостям та результатам застосування форм з галузі музикотерапії, терапії через художню творчість, хореотерапії та театротерапії під час роботи з дітьми та дорослими.
   Ми щиро запрошуємо Вас взяти участь у цій унікальній події.
   Зустрічі відбуватимуться на комунікаційній платформі ZOOM та будуть перекладені українською мовою. Таким чином, навіть ті особи, які ще не говорять вільно польською мовою, зможуть взяти участь у зустрічі.
   Для участі у проєкті необхідно зареєструватися через форму заявки, доступну за посиланням:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_dbHBCH5qSK2kVI-Lf5Fymw.
   У відповідь Ви отримаєте підтвердження реєстрації, а пізніше – посилання на онлайн зустріч. Після кожної лекції передбачено час на обговорення. Просимо реєструватися перед кожною наступною зустріччю.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook