Стипендії для досвідчених науковців(не менше PhD рівня) у Польщі

25 березня 2021 року

  До уваги НПП,

    Польська академія наук (PAS) оголошує стипендіальну програму PASIFIC, що фінансується у рамках фонду MSCA COFUND. Програма PASIFIC надає можливість отримати 2-річні стипендії для досвідчених науковців(не менше PhD рівня)  будь-якої національності з різних наукових дисциплін.
    Кожному стипендіанту PASIFIC буде надано щомісячну стипендію у розмірі близько 2500 євро. У разі переїзду до Польщі обраного кандидата разом з сім’єю існуватиме можливість отримати додаткову фінансову допомогу. Стипендіати PASIFIC матимуть у розпорядженні бюджет до 93 000 євро на реалізацію проекту.
     Кандидати, які успішно пройдуть конкурсний відбір будуть здійснювати дослідження в одному з 68 інститутів Польської академії наук або Міжнародному інституті молекулярної та клітинної біології.
     Перед поданням заявки кандидати зобов’язані самостійно сконтактувати з обраним для провелення досліджень інститутом та з потенційним наставником. У кожному з Інститутів ПАН вказаний координатор, який може відповісти на Ваші питання.
Заявка кандидата повинна містити наступні документи:
  • резюме та список досягнень;
  • опис дослідницького проекту (не більше 10 сторінок);
  • резюме наставника та опис дослідницького середовища обраного Інтситуту ПАН (підготовлений спільно з представниками Інституту); - етична самооцінка (при необхідності).
 Також необхідно подати копії:
  • диплому доктора (PhD) або документу, що підтверджує не менше 4-річний науковий досвід;
  • листа підтримки від потенційного наставника і приймаючого інституту ПАН.
 Кандидатам потрібно заповнити онлайн-анкету, яка буде доступна з 15 березня до 30 червня 2021 року (перший етап відбору – буде надано 35 стирендій) та з 15 вересня до 30 грудня 2021 року (другий етап відбору – буде надано 15 стирендій).
 Кінцевий термін подачі заявок у першому етапі відбору – 30 червня 2021 року. Другий етап відбору буде закрито 30 грудня 2021 року.
 Кандидати не повинні проживати або виконувати свою основну діяльність (роботу, навчання тощо) в Польщі довше одного року протягом трьох років перед закінченням сторку подачі документів.
Кандидати PASIFIC повинні відповідати правилам мобільності MSCA.
 Більш детальну інформацію ви можете знайти на сайті: https://pasific.pan.pl
Якщо у вас є будь-які питання, звертатеся, будь ласка, за адресою: [email protected]
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook