Увага! Електронна доставка підручників і посібників для користувачів наукової бібліотеки

25 березня 2021 року

   Електронна доставка підручників і посібників – нова послуга для студентства. Кожен читач книгозбірні, звернувшись на електронні адреси [email protected], [email protected], отримає необхідну навчальну літературу в електронному форматі. Це зручно, сучасно та важливо для успішного дистанційного навчання.
     Перед початком другого навчального семестру у лютому 2021 р. бібліотекарки підібрали для студентів всіх курсів електронні повнотекстові видання за навчальними дисциплінами. Старостам груп на їх електронні скриньки було розіслано PDF-файли навчальних видань для ознайомлення та подальшого розповсюдження серед одногрупників. Загалом, було розіслано майже 4258 видань на 413 електронних поштових скриньок студентів.
    Водночас, до 30 березня 2021 р. бібліотекарки розішлють старостам всіх груп та спеціальностей на їх електронні скриньки повні тексти підручників і посібників, якими нещодавно поповнилася електронна бібліотека, а також потрібні методичні матеріали до вивчення навчальних дисциплін.
      Під час очного навчання студентів перших курсів ми провели опитування щодо якості та корисності нової послуги наукової бібліотеки.
     Завідувачка філії у навчальному корпусі № 10 Ганна Арсенюк вела розмову зі студенткою I курсу факультету аграрного менеджменту Козачук Олександрою:

- Олександро, електронна доставка підручників і посібників – це корисно для вас?
- Так, надіслані файли є корисними, адже в умовах карантину важко знайти потрібну літературу.
- А чи була така розсилка для Вас несподіваною?
- Це було несподіванкою, адже приємно розуміти, що бібліотека має книги в електронному форматі та турбується про своїх студентів, навіть в умовах карантину.
    Також відбулася розмова із студентом III курсу економічного факультету Чернецьким Олександром, який є старостою групи. Отримавши навчальні підручники в електронному вигляді на власну електронну пошту, Олександр вчасно надав доступ всім одногрупникам. І навіть прислав бібліотекаркам на електронну пошту лист з подякою.

- Чи була для Вас корисною електронна доставка документів?
- Переглядали надіслані посібники за потреби, звертались до них за точними визначеннями та при написанні курсової.
- Чи було це для Вас несподівано?
- Так, було досить не очікувано, що наша бібліотека теж перейшла в онлайн формат.
     А тим, хто ще не встиг скористатися нашою новою послугою – нагадуємо наші електронні адреси для замовлення підручників та посібників:
[email protected], [email protected], Facebook.

Ганна Арсенюк, завідуюча філії
у навчальному корпусі № 10

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook