На зборах наставників академічних груп факультету затверджено графік чергування у студентських гуртожитках

24 березня 2021 року
   Одним з основних напрямів роботи наставника академічної групи – є вивчення та контроль житлово-побутових умов студентів, які проживають у гуртожитку. Саме цій складовій навчально-виховного процесу, 17 березня 2021 року, були присвячені збори наставників академічних груп механіко-технологічного факультету.

   Декан факультету, В’ячеслав Братішко, озвучив кількісний показник проживаючих студентів у гуртожитку № 5, звернув увагу на результати перевірок санітарного стану кімнат, наголосив на необхідності активної роботи наставників в організації побутового простору здобувачів вищої освіти, вихованні моральних якостей, контролю дотримування студентами правил внутрішнього розпорядку в кампусі. Наставник повинен, постійно, надавати допомогу студентам у вирішенні проблем, пов'язаних з навчанням та соціально - побутовими умовами, повинен мати зв'язок з батьками студентів, своєчасно реагувати на проблеми, які треба вирішувати в студентському житті.
   Заступник декана, Ігор Сівак, висвітлив, для обговорення, розроблений графік чергування наставників академічних груп у гуртожитку № 5, на березень – квітень поточного семестру.
   Графік передбачає щоденне відвідування наставниками гуртожитку, з метою проведення співбесід, роз’яснювальної та виховної роботи в студентському середовищі. Студенти повинні жити в здоровому морально-психологічному кліматі, встановлювати нормальні стосунків між собою в мікроколективах житлових кімнат, вести здоровий спосіб життя. Для цього потрібна допомога ерудованого наставника з широким кругозором знань і досвідом практичної роботи.
    Загальним рішенням зборів, графік чергування був затверджений.
   На зборах, також, обговорені питання діяльності студентів у навчальному процесі, громадському житті та культурно-виховній роботі.

 

Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного факультету з навчальної та виховної роботи
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook