КРУГЛИЙ СТІЛ «ВИРОБНИЦТВО ІННОВАЦІЙНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ В МОЛОЧНІЙ ГАЛУЗІ"

22 березня 2021 року

Департамент економіки та цифровізації Київської ОДА запрошує взяти участь у круглому столі з обговорення сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживчими якостями (функціональна їжа)» у галузі виробництва молочних продуктів.

     Метою проведення круглого столу є обмін думками, ідеями, пропозиціями та баченням того, в чому саме полягає унікальність Київщини у галузі виробництва молочних продуктів та суміжних з нею галузей, які інноваційні рішення зможуть забезпечити її розвиток на найближчі сім років. Також обговоримо перспективи створення регіонального кластеру функціональних продуктів.

Круглий стіл відбудеться 24 березня 2021 року з 10.00 до 12.00.

Програма круглого столу: https://cutt.ly/BzE8ayE

Для участі у заході та отримання посилання на підключення необхідно заповнити реєстраційну форму https://cutt.ly/hzE4oYJ

Інформація на сайті облдержадміністрації http://koda.gov.ua/news/anons-kruglogo-stolu-virobnictvo-in/

Контактний телефон: 286-87-49.

 

З повагою, департамент економіки та

цифровізації Київської облдержадміністрації

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook