Захист бакалаврських робіт студентів-маркетологів заочної форми навчання успішно проведено

22 березня 2021 року

   18-19 березня на кафедрі маркетингу та міжнародної торгівлі відбувся захист випускних бакалаврських робіт студентів заочної форми навчання спеціальності «Маркетинг».
До складу комісії увійшли:
   Голова: Луцяк Віталій Васильович, завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, д.е.н., професор.
   Члени комісії: Буряк Руслан Іванович, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н., професор; Збарський Василь Кузьмич, професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н., професор; Карпенко Лариса Федорівна, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, к.е.н. Секретар комісії: Кальковська Ірина Олегівна, старший лаборант кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі. 

   Екзаменаційна комісія розпочала свою роботу через сервіс Zoom. З вступним словом до студентів та комісії звернувся декан факультету аграрного менеджменту, доцент Остапчук Анатолій Дмитрович, оголосивши наказ ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка про склад екзаменаційної комісії та побажавши студентам успішного захисту бакалаврських робіт. Голова комісії Віталій Васильович – також приєднався до вітальних слів, ознайомив студентів із регламентом проведення захисту та розпочав роботу комісії та захист.

   Бакалаврські роботи, виконані студентами, мають логічну структуру відповідно до даного виду робіт, чітко сформовані пропозиції та висновки. Тематика робіт розкриває актуальні питання розвитку маркетингу на підприємствах аграрного сектору, сфери туризму та переробних галузей. Роботи містять детальний аналіз ринків агропродовольства, розкривають особливості розвитку реклами, зв’язків з громадськістю, особливості планування та реалізації PR-заходів, інтернет-маркетингу та ін. на підприємствах аграрного сектору. Наведені у роботах пропозиції теоретичного та практичного характеру мають місце для впровадження як на досліджуваних підприємствах, так і аграрній галузі зокрема.

   За результатами роботи комісії всі студенти заочної форми навчання спеціальності «Маркетинг» успішно захистили бакалаврські роботи.

Вітаємо студентів з важливою подією студентського життя – присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності «Маркетинг». Бажаємо подальшого професійного зростання та успіху і з нетерпінням чекаємо на навчанні в магістратурі!!!

Олена Нагорна,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook