21 березня – Всесвітній день землеміра

21 березня 2021 року
     Щороку 21 березня землевпорядники, геодезисти, картографи, оцінювачі, інженери з технічної інвентаризації та усі інші фахівці, чия професія перекладається англійською як «surveyor» святкують Всесвітній день землеміра (Global Surveyors' Day).

     Ініціатором цього свята виступила Міжнародна федерація землемірів (FIG https://fig.net/), академічним членом якої є Національний університет біоресурсів і природокористування України (https://fig.net/members/academic/index.asp).

  

     В цей день ми відзначаємо важливість нашої професії для людського суспільства та підкреслюємо внесок професійних землемірів у забезпечення економічного добробуту, гарантування прав на нерухомість, охорону довкілля та багато інших сфер людської діяльності, які неможливі без точних інженерних вимірювань та оцінок.

     Кожен відсвяткує це свято по-особливому, але найголовніше – в цей день ми відчуваємо себе частинкою глобальної спільноти професіоналів, які, вимірюючи, впорядковуючи та оцінюючи землю, змінюють життя на нашій планеті на краще!

  

Зі святом, колеги!

Тарас Євсюков,
декан факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook