Команда студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження посіла почесне III місце з баскетболу 3х3 серед чоловічих команд

20 березня 2021 року

Нещодавно у спорткомплексі Національного університету біоресурсів і природокористування України у рамках 64-ої Спартакіади серед студентів НУБіП України відбулися змагання з баскетболу 3х3 серед чоловічих команд. Учасниками змагань були 15 команд від факультетів та навчально-наукових інститутів НУБіП України, складені зі студентів І курсів.

Збірна команда хлопців у складі Сергія Кучеренка (АКіТ 2001б), Богдана Якимця (АКіТ 2001б) та Івана Орнацького (ЕЕЕ 20002б) достойно відстоювала честь ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження на всіх трьох етапах змагань, де зуміла продемонструвати всю свою майстерність володіння м'ячем та в результаті зустрілася у нелегкій, але чесній боротьбі за ІІІ місце із командою агробіологічного факультету.

Неймовірна згуртованість хлопців, сильний командний дух та мистецтво розуміти один одного без слів дозволили команді ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження завоювати почесне III місце серед команд університету.

 Тож, колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження висловлює вітання нашій команді хлопців і бажає успіху у подальших змаганнях!

Лілія Мартинюк,
координатор з організації студентського дозвілля
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook