Перебіг освітнього процесу та актуальні питання життя факультету на засіданні деканату факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

15 березня 2021 року

     Планове засідання деканату факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулось 15 березня 2021 року з наступним порядком нагальних питань:

1. Про профорієнтаційні заходи та залучення учнів 11 класів до Олімпіади для вступу в НУБіП.

2. Про перебіг та забезпечення  навчального процесу для ОС «Бакалавр» та «Магістр» денної та заочної форми навчання.

3. Про стан здоров'я НПП і студентів, порядок дій по дотриманню протиепідемічних заходів.

4. Звернення Ректора НУБіП України адресоване деканам факультетів, директорам ННІ, керівникам структурних підрозділів.

5. Про проведення розширеного ректорату університету на базі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК 30.03.2021.

    Перше питання порядку денного передбачало розгляд профорієнтаційних заходів факультету, зокрема залучення випускників 11 класів до участі у Всеукраїнських олімпіадах з української мови, математики, англійської мови, біології, хімії, фізики, географії та історії. Співробітниками факультету залучено 66 осіб до участі в олімпіадах з різних предметів.

    Про перебіг навчання на факультеті розповіла заступник декана доцент Наталія Слободянюк, зокрема зазначила, що моніторинг поточної ситуації говорить про те, що навчальний процес триває на належному рівні у змішаному очно-дистанційному режимі, заняття відбуваються згідно розкладу, відмітила активне використання студентами електронних навчальних курсів,   а також наголосила на практичному  виконання поставлених завдань студентами, а саме, складання модулів та долучення до участі у zoom-конференціях та вебінарах. 

   У листі від ректора наголошено на ускладненні ситуації з пандемією і зростанні кількості хворих на СOVID-19 у Києві та університеті. Станіслав Ніколаєнко звернувся до керівників структурних підрозділів щодо вжиття термінових дій по дотриманню необхідних протиепідемічних заходів та посилити оперативний контроль за рівнем захворюваності серед викладачів та студентів.

 

    Зважаючи на вищезазначене декан факультету, професор Лариса Баль-Прилипко наголосила на необхідності виконання завдань, що стосуються створення безпечних умов праці з метою збереження здоров'я студентів і співробітників; забезпечення оперативної взаємодії і синхронізація роботи всіх підрозділів факультету; встановлення контролю за організацією дистанційного освітнього процесу і його реалізацією; тісна взаємодія зі студентським активом, студентами з метою з'ясування та оперативного вирішення проблем, пов'язаних з переходом на дистанційний режим роботи, проживанням в гуртожитках; підготовка до проведення проміжної, підсумкової атестації і приймальної кампанії в новому форматі.

   Наприкінці засідання декан оголосила про планування проведення розширеного ректорату університету на базі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК 30.03.2021

   В обговоренні питань порядку денного прийняли участь завідувачі кафедр та відповідальні за профорієнтаційну роботу та міжнародну діяльність.

Наталія Сілонова, вчений секретар факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook