Команда гуманітарно-педагогічного факультету – переможці 64 Спартакіади студентів серед перших курсів з баскетболу 3х3 серед чоловічих команд

17 березня 2021 року
     В рамках 64-ї Спартакіада студентів НУБіП України 16 березня відбулася змагання з баскетболу 3х3 серед чоловічих команд. В них взяли участь 15 команд від факультетів та ННІ. Ігри, як і в жіночих змаганнях були організовані за системою вибування після двох поразок.

     На першому етапі виграли команди: ННІ ЕАЕ; економістів; землевпорядкування; захисту рослин, біотехнологій та екології; агробіологи; гуманітарії; конструювання та дизайну, а за жеребом, ветеринари відразу попали до наступного етапу змагань. Решта команд, що вибули у перших іграх, потрапили до нижньої сітки і боролися між собою.
     На другому етапі економісти програли ННІ ЕАЕ, факультет землевпорядкування обіграв агробіологів, гуманітарії вибороли перемогу у факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, ветеринари поступилися факультету конструювання та дизайну.
     На третьому етапі змагань у верхній сітці, де грають переможці попередніх ігор відбулися протистояння між командами ННІ ЕАЕ та агробіологами і гуманітаріями та конструювання і дизайну. В результаті ігор продовжили боротьбу у верхній сітці ННІ ЕАЕ і гуманітарії, а іншим двом командам прийшлося опуститися до нижньої сітки і спробувати свої сили там.

     В результаті кількох протистоянь шанс поборотися за нагороди випав економістам, які вигравши три поєдинки у нижній сітці змагань, вийшли до верхньої і в другому протистоянні з ННІ ЕАЕ – виграли, що дало їм змогу потрапити до фіналу. Таким чином в боротьбі за третє місце зустрілися команди ННІ ЕАЕ і агробіологи, а у фіналі змагалися економісти з гуманітаріями. Для економістів це вже була сьома гра поспіль. Вони гідно боролися, але поступилися як класом так і силами, тож результат фіналу очевидний – 11:2 на користь гуманітаріїв.

     Цього року було започатковано нагороду – «найкорисніший гравець» (MVP) турніру, яку отримав Роман Гапенюк (спеціальність «Фізична культура і спорт»). Він просто вразив всіх своєю блискавичною грою: закинув найбільшу кількість трьохочкових кидків і надійно видіграв у захисті, заблокувавши майже всі атаки суперників, про що свідчать рахунки зустрічей 12:6, 10:5, 9:4, 11:2.

  

     В кінцевому підсумку третє місце вибороли ННІ ЕАЕ, друге – у економічного факультету, а переможцями стали хлопці з гуманітарно-педагогічного факультету.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook