Проведено щотижневу нараду з завідувачами кафедр

17 березня 2021 року

    Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук провів щотижневу нараду з завідувачами кафедр факультету та заступниками. Наголос було зроблено на щоденному моніторингу занять, роботі наставників із студентами, проведенні занять викладачами у відповідності до офіційного розкладу в режимах онлайн та офлайн. При перебуванні студентів в аудиторії необхідно стежити за дотриманням соціальної дистанції в навчальному корпусі, дистанційного розміщення на заняттях, вимагати носіння захисних масок, здійснювати всі профілактичні заходи задля уникнення захворювання на Ковід.

    Запропоновано та схвалено на засіданні відповідно до наказу ректора "Про зміни у графіку освітнього процесу на 2 семестр 2020-2021 н.р. в умовах карантинних обмежень" механізм ротації студентів, а саме: студенти 1-го курсу та студенти 1-го року навчання в магістратурі повинні переміститися до місць постійного проживання, а студенти 2-4 курсу прибути в університет для продовження навчання в режимі офлайн. Адміністрація гуртожитку та деканат повинні сприяти швидкому виїзду студентів з метою уникнення зустрічі від’їжджаючих студентів із студентами, що прибувають в університет на навчання.

   Далі декан акцентував увагу присутніх на необхідності активізації роботи наставників академічних груп. Всі наставники, відповідно до їх обов’язків, повинні відвідувати гуртожиток з метою перевірки умов побуту та життя ввірених їм груп, проводити роз’яснювальну роботу, прозвітувати на засіданнях кафедр про виконання зазначених завдань. В умовах карантинних обмежень, всі студенти зобов’язані мати підписану декларацію з сімейним лікарем, а наставники академічних груп повинні спонукати студентів до підвищеної уваги за станом свого здоров’я, інформувати про це адміністрацію, забезпечити самоізоляцію у разі виявлення ознак коронавірусу.

   Завідувачі кафедр, зі свого боку, отримали вказівку від декана факультету стосовно постійного відслідковування стану здоров’я науково-педагогічних працівників, а у випадку виявлення ознак коронавірусу у будь-кого з колег, потрібно одразу повідомляти адміністрацію, забезпечити всі необхідні заходи та лікування.

   Також декан призначив відповідальних за моніторинг та наповнення кафедральних україномовних та англомовних сторінок сайту факультету. Інформація повинна постійно оновлюватися, а контент сайту та зміст статтей повинні відповідати встановленим вимогам.

   Заступник декана Лариса Карпенко зазначила необхідність посилення роботи наставників, вчасне інформування студентів щодо особливостей комбінованого навчання, університетські та факультетські заходи, які заплановані на найближчий час.

   Керівник міжнародних програм Олена Ковтун винесла на обговорення питання щодо функціонування та удосконалення англомовних магістерських програм на факультеті з метою збільшення наборів іноземних студентів уже у наступному навчальному році.

 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook