Враження від очного навчання студентів 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Облік і оподаткування»

16 лютого 2021 року

Університет - це місце, де кожен отримує собі путівку в життя, тому так важливо самостійно пройти цей шлях.

Навчання у стінах навчального закладу - саме те, що допомагає соціалізуватися у суспільстві. На жаль, нам, як першокурсникам, ще не вдалося на 100% відчути атмосферу справжнього студентського життя через ситуацію, що склалася, та незважаючи на всі негаразди ми всі знову тут - у стінах вже такого рідного НУБіПу.

Звісно ж, і в дистанційному навчанні, яке було у нас протягом майже трьох місяців, є свої переваги та недоліки, а саме: ми самостійно обираємо місце для навчання, також у всіх зменшувалась кількість конспектів, які замінювали електронними ресурсами за допомогою освітньої платформи Elearn .

Серед недоліків варто виділити психологічну і “комп’ютерну” залежність усіх  студентів, брак живого спілкування, втрата мотивації та інтересу до навчання, нестача практичних вмінь та навиків. І найголовніше при дистанційному навчанні втрачається безпосередній контакт між викладачем та студентом.

 

Та незважаючи на все вище сказане, очне навчання для нас є значно важливішим та цікавішим.  Однозначно з переваг можна виділити живе спілкування, як з викладачами так і з одногрупниками. Перебуваючи безпосередньо тут, в університеті, ми маємо можливість присвятити час конкретно навчанню. Ще однією з переваг є можливість брати активну участь у студентському житті. Наприклад, зовсім скоро нас очікують змагання на кращу академічну інтелектуальну групу університету, що було б досить складно провести в умовах дистанційного навчання. Звісно ж, не менш важливим для усіх є живе спілкування з викладачами, які завжди готові черговий раз пояснити та допомогти у незрозумілих моментах.

Отже, ми дуже раді, що знову  зустрілися у стінах рідного університету, а не по той бік монітору!

 

 

Гапонюк Ірина,

Гречко Анна,

Кондаревич Ірина,

Лось Оксана

студенти 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності "Облік і оподаткування"

Розмову вела куратор групи Леся Воляк

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook