Студенти НУБіП України посіли призові місці на Відкритому чемпіонаті Київської області з гирьового спорту

11 березня 2021, 15:14
6 березня 2021 року в ігровій залі навчального корпусу № 9 НУБіП України відбувся Відкритий Чемпіонат м. Києва і Київської області з гирьового спорту. Згідно регламенту до змагань допускалися спортсмени м. Києва і областей, члени команд клубів, спортивних шкіл, які займаються гирьовим спортом. Понад 100 учасників приїхало до м. Києва помірятися силами.

     Від нашого університету в рамках підготовки до Чемпіонату України серед студентів, що відбудеться 21 березня 2021 року у м. Житомир взяло участь 8 студентів - 2 дівчини і 6 хлопців, і 4 з них отримали нагороди.

     Перше місце у ваговій категорії + 68 кг посів Роман Марченко (ННІ ЕАЕ). Роман всього рік займається цим видом спорту і завдяки своїй працьовитості і відповідальності, адже він не пропустив жодного тренування, під керівництвом досвідченого тренера Віталія Андріяша зміг виконати норматив кандидата у майстри спорту України з гирьового спорту.

 

     Другі місця у своїх вагових категоріях посіли Георгій Герцен (ф-т інформаційних технологій), Ілля Фурса (ф-т захисту рослин біотехнологій та екології) і Юлія Полінкевич (ф-т тваринництва і водних біоресурсів).
     Максим Древіч (агробіологічний факультет) хоча і не виборов призового місця, але виконав норматив кандидата у майстри спорту.

Вітаємо наших студентів-гирьовиків з вдалим виступом і бажаємо успіху на Чемпіонаті України!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook