УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОС «МАГІСТР» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 051 «ЕКОНОМІКА» У НАВЧАЛЬНО-ІНФОРМАЦІЙНОМУ СЕМІНАРІ В БЕРЕЖАНСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ

11 березня 2021 року

 002     

    9 березня в приміщенні залу засідань міської ради відбувся навчально-інформаційний семінар з презентації проєкту «СІМЕЙНІ МОЛОЧНІ ФЕРМИ», який реалізується кластером «Натуральне молоко» за підтримки ТОВ «УкрМілкІнвест». 

       Одним із перспективних шляхів розвитку територіальних громад є формування кластерів малих підприємств. Такі кластери здатні злагоджено доповнювати домінуючі в більшості регіонів вертикально інтегровані структури національного рівня, сприяти диверсифікації та зростанню стійкості регіональної економіки, знижувати ризики, повноцінно використовувати локальні чинники зростання, задовольняти особливі потреби, а поряд з цим –  об’єднувати малі підприємства на базі рівноцінних форм співпраці, що дають змогу виготовляти конкурентоспроможну продукцію.

001   

     Для більш глибшого вивчення дисципліни «Бізнес-планування підприємницької діяльності» такий семінар дав можливість здобувачам вищої освіти дізнатися про етапи втілення проєкту «Сімейні молочні ферми» та державні програми підтримки розвитку скотарства, нові можливості для залучення інвестицій в молочну галузь.

003     

     В ході семінару студенти брали активну участь в обговоренні актуальних питань щодо розробки алгоритму проєкту та його впровадження в територіальних громадах.

     Координатор проєкту Анатолій МАЗУР вказав переваги, які можуть отримати громади при створенні сімейних молочних ферм. Серед них – збільшення поголів’я ВРХ, створення нових робочих місць, суттєві інвестиції та додаткові надходження до бюджету.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook