Театральний подарунок від профспілкової організації

5 березня 2021 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10

5 березня, напередодні Міжнародного жіночого свята, профспілковий комітет разом з адміністрацією вітали найчарівнішу половину колективу.

"Ви – тендітні берегині сімейного затишку. Своєю ніжністю, посмішкою, оптимізмом ви, дорогі жінки, наповнюєте життя теплом та радістю, даруєте хвилини щастя, запалюєте у серцях кохання.

Щиро бажаємо Вам весняного настрою в душі у будь-яку пору року. Нехай же це свято дарує Вам відчуття справжнього щастя, яскраві радісні події, нові зустрічі з прекрасним!"

   

   

Такі слова вітання звучали для кожної жінки у кожному пірозділі інституту.

      

А на вечір, всіх жінок-співробітниць інституту очікував щє один приємний сюрприз-подарунок – візит до Ніжинського академічного українського драматичного театру імені Михайла Коцюбинського.

Святковий настрій створила презентована колективом театру інтригуюча комедія на 2 дії М. Голомеса «Buen provecho… або СМАЧНОГО» (режисер-постановник Юлія Пилипенко).

   

Дія у виставі відбувається у переддень вихідних днів у передмісті одного із мегаполісів у, з першого погляду, простій добропорядній сім’ї. Начебто проста інтрижка, яка сталася у одного з героїв, розгортає цілий ряд подій, які з часом їх розгортання, заплутуються у заплутаний клубок, який, з начебто простої гри все сильніше затягується у вузол брехні, яка з часом починає диктувати свої правила. І добре, що в цьому випадку ніхто не постраждав, адже це комедія, і у ній всі герої не без гріха, а тому чудово зрозуміли один одного.

   

Щиро вдячні колективу театру за подаровані щирі почуття та атмосферу свята!

А профспілковому комітету за прекрасне завершення робочого тижня напередодні свята.

Анатолій Заверткін,
голова профкому інституту
Галина Македон,
завідувач кафедри менеджменту
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook