«VOYTVOICE» у «Резиденції співу»

5 березня 2021 року

 «VOYTVOICE» у «Резиденції співу»

         Колективи кафедри культурології – неодноразові учасники багатьох цікавих творчих проєктів, в тому числі благодійних, адже і їх керівники, і учасники розуміють, що мистецтво – це завжди ліки, за які інколи доводиться так багато платити!
         Цього разу учасником масштабного благодійного проєкту "Резиденція співу" стала народна студія естрадного співу "VoytVoice"  під керівництвом доцента кафедри культурології Ірини Войтюк. Ірина Віталіївна твердо переконана в тому, що Україна - одна із найспівочіших націй у світі, де завжди цінували  та виконували українські народні пісні, тому її зацікавила мета проєкту - дослідити види, типи та манери виконання, вплив співу на здоров`я людини (вокалотерапія),  актуальність співу в українському суспільстві  та його роль у соціокультурному розвитку. 
         Базою для проведення проєкту став культурно-мистецький комплекс "Співоче поле" - мальовниче місце у відкритому просторі в центрі столиці, яке має приміщення, сцену та амфітеатр.  Саме тут популяризують та зберігають українську  пісню, тут проходить обмін досвідом серед учасників та організаторів, спілкування з артистами, виконавцями, продюсерами, власниками студій звукозапису, лікарями фоніатрами. 
         «Я та мої учні пишаємось тим, що ми - покоління, яке досі пам`ятає, виконує та цінує справжню українську пісню та традиції нашої славетної України, - каже Ірина Віталіївна Войтюк. - Сподіваємось, що звичаї, традиції та культура нашого народу будуть передаватись у спадок нашим нащадкам як найбільш пам`ятна цінність, а такі проєкти не лише продовжуватимуть масштабувати українську  пісню та об`єднувати усі покоління українців задля її популяризації, а ще і долучати якомога більше волонтерів, добровольців і просто звичайних свідомих людей  до благородної  благодійної справи.»
 
 
 
         А ми бажаємо студії "VoytVoice" та її учасникам набиратись якомога більше досвіду та отримувати не лише задоволення від участі у різних фестивалях-конкурсах, а і  здобувати побільше перемог!
Ірина Майданюк,
 завідувач кафедри культурології 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook