Мацюк Володимир та Пастушенко Олександр із Хмельницького: наше майбутнє буде пов’язане з електроенгергетикою

4 березня 2021 року

Мацюк Володимир та Пастушенко Олександр із Хмельницького обирають професію інженерів-електроенергетиків та навчання в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України.
Хлопці скористались порадою рідної тітки, Бондаренко Аліни Володимирівни, яка навчалась в нашому інституті (випуск 1999 р.), очолювала ПАТ Рівнеобленерго, ПАТ Київобленерго, а зараз працює заступником директора з генерації в компанії ДТЕК. Вона порадила обрати дня здобуття фаху саме кафедру електропостачання ім. професора В.М. Синькова, яка готує інженерів-енергетиків для компаній, які проектують, споруджують та експлуатують електричні мережі і системи.
Протягом декількох місяців йде онлайн знайомство хлопців з нашим університетом, вони долучались до Днів відкритих дверей ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, цікавились навчальною базою кафедр, особливостями навчання, програмами подвійних дипломів, спортивними секціями та ін.

 

Майбутні вступники відповіли на декілька питань.

– Хлопці, як ви готуєтесь до вступу в університет?
– Окрім навчання в школі, ми маємо додаткові індивідуальні заняття з викладачами з предметів для успішної здачі ЗНО. Зареєструвались і обов’язково будемо брати участь у предметній олімпіаді Національного університету біоресурсів та природокористування України, щоб збільшити шанси для вступу.
– А чим займаєтесь у вільний час?
– Вільного часу у нас зараз практично мало. Я люблю спорт та музику, буду ними продовжувати займатись і в університеті – сказав Володимир.
– А я, признається Олександр, маю хобі – баскетбол. Хочу записатись у секцію і продовжувати займатись в університетській команді. А ще викликають великий інтерес електромобілі. Може саме це і спонукало обрати для подальшого навчання саме ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

Хочеться побажати майбутнім нашим вступникам успішного складання ЗНО і одержати путівку на навчання в НУБіП України та подальшої реалізації себе у електроенергетичній галузі.


Розмову провів завідувач кафедри
електропостачання ім. проф. В.М. Синькова,
д.т.н., професор, В. Козирський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook