Відбулося лютневе засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації

28 лютого 2021 року

   26 лютого 2021 року відбулося лютневе засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації в режимі відео-конференції Webex Meet.
   Розпочала засідання завідувач кафедри Савицька І.М., яка повідомила, про те, що ми вже майже місяць працюємо у дистанційно-очному форматі навчання. Вона закликала викладачів, ще раз перевірити свій розклад, адже ще відбуваються корегування диспетчерською службою. Також особлива увага була приділена питанню електронних навчальних курсів та робочих програм, вона закликала викладачів переглянути робочі програми та обов’язково оновити список праць, хто ще цього не зробив.

   У порядку денному на розгляд виносилися питання про присудження вчених звань доцентам кафедри філософії та міжнародної комунікації, кандидатам філософських наук Матвієнко І.С. та Кичкирук Т.В. У зв’язку з тимчасовим призупиненням, через пандемію Covid-19, таємного голосування, ці питання на засіданні кафедри розглядались відкритим голосуванням. Були заслухані звіти здобувачів про основні показники їхньої наукової, науково-методичної роботи, про підвищення кваліфікації та стажування, особистий рейтинг та публікації у виданнях, що індексуються в Web of Science та Scopus.

   За результатами відкритого голосування щодо обрання кандидатур на присудження вчених звань доцентів канд. філ. наук Матвієнко І.С. та канд. філ. наук Кичкирук Т.В. НПП кафедри філософії та міжнародної комунікації одноголосно підтримали та рекомендували до розгляду вченій раді гуманітарно-педагогічного факультету.

 

   Ще одним важливим питанням, яке було розглянуте на засіданні кафедри було питання про рекомендацію до захисту кандидатської дисертації аспірантки нашої кафедри Гордеєвої І.В., науковим керівником якої є д.-р. філос. наук, проф. Сторожук С.В., рецензентами даної роботи були д.-р. філос. наук, проф. Шкіль С.О. та канд. філос. наук, доц. Данилова Т.В., які позитивно оцінили кандидатське дослідження.

Після обговорення в якому прийняли участь НПП кафедри, було прийнято рішення рекомендувати роботу Гордеєвої І.В. до розгляду науково-методичній раді гуманітарно-педагогічного факультету.

   Наступним питанням порядку денного, було питання про надання академічної відпустки аспірантці кафедри філософії та міжнародної комунікації Тимошенко О.Т., науковим керівником якої є канд. філос. наук, доц. Савицька І.М.
Були розглянуті і інші питання життєдіяльності кафедри.

Ірина Матвієнко,
секретар кафедри філософії та міжнародної комунікації

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook