Життя як проект: вчимося граючи!

25 лютого 2021 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10

24 лютого студенти-менеджери в рамках вивчення дисципліни «Самоменеджмент» разом з завідувачем кафедри Галиною Македон відвідали комунальний заклад «Ніжинський міський молодіжний центр».

Окрім знайомства з діяльністю центру, що є максимально різноплановою та корисною, студенти зіграли в симуляційну гру «Життя як проект». Дана гра моделює життя гравців протягом одного місяця (по тижням), дозволяє вдосконалити навички з визначення пріоритетів, планування часу в різних напрямах «колеса життєвого балансу»: сім’я та друзі, духовний та особистий розвиток, здоров’я, фінанси, робота/навчання, розвиток та відпочинок, повсякденні справи.

Такий інтерактив є чудовим закріпленням набутих теоретичних знань теми «Організація дiяльностi менеджера», передбаченої силабусом дисципліни.

Ігровий процес створив хороший фундамент для аналізу та вдосконалення навичок з управління часом, наштовхнула на нові ідеї та висновки кожного гравця, зважаючи що всі вони хочуть працювати над вмінням організовувати свій час якісно.

То ж висловлюємо щиру вдячність організаторам-ведучим гри – директору центру Анжелі Тимченко та фахівцю з молодіжної роботи Світлані Бутенко. Плануємо нові спільні проекти!

 
Македон Галина,
завідувач кафедри менеджменту
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook