Cтуденти інституту отримали можливість попрактикувати іноземну мову в живому спілкуванні

24 лютого 2021 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10

24 лютого студенти інституту отримали можливість попрактикувати іноземну мову в живому спілкуванні. Адже до нашого навчального закладу завітав іноземець-носій англійської мови, а саме, волонтер зі Сполучених Штатів Америки Майкл Піл.

На початку учасники заходу познайомилися з напрямами роботи та специфікою волонтерського руху. Майкл розповів студентам про особливості життя в Америці та познайомився з кожним зі студентів ближче.

У ході зустрічі англійською мовою обговорювалися питання грошей та їх заробітку, престижності різних професій, моделювалися побутові, особисті, виробничі ситуації з нашого життя.

Учасники заходу почувалися невимушено, тут панувала дружня атмосфера. Це був цінний досвід для студентів, адже їм випала можливість попрактикувати вимову, поспілкувавшись з носієм мови. Студенти дізнались багато нового та отримали додаткову мотивацію до вивчення англійської мови.

Крім того, після зустрічі Майкл запросив усіх бажаючих продовжити спілкування і відвідати щотижневі практичні заняття з англійської мови, що також викликало неабиякий інтерес у студентської молоді. Подібні зустрічі є корисними для удосконалення знань з іноземної мови, подолання мовного бар’єру та збільшення навичок комунікації.

 
Ольга Безпала,
старший викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook