Виховна година для магістрів на тему: "Можливості та переваги обраної спеціальності на ринку праці"

22 лютого 2021 року

18.02.2021 відбулася виховна година на тему: "Можливості та переваги обраної спеціальності на ринку праці". Студенти ОС "Магістр" (після бакалавра) 5 групи, що навчаються за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" разом зі своїм куратором Таран Тетяною Володимирівною відвідали Міжнародну виставку ефективного тваринництва та птахівництва AGRO ANIMAL SHOW.

Виставка проходила за підтримки Міністерства аграрної політики України, Федерального Міністерства економіки Німеччини та Уряду Франції у м.Києві (МВЦ на Броварському проспекті 15). Студенти цікавилися сучасними технологіями у галузі тваринництва та можливостями і перспективами майбутнього працевлаштування.

На виставці Agro Animal Show були представлені новітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності та розмірів, що професіонально займаються виробництвом тваринницької продукції. Виставка представляла основні напрямки інноваційного розвитку галузі тваринництва, стала унікальним інформаційним майданчиком. Серед компаній, що брали участь у виставці відомі в Україні та світі виробники техніки, обладнання, кормів, ветеринарних препаратів, засобів діагностики.

Крім того, студенти відвідали ряд семінарів, які зацікавили в рамках своєї спеціальності.

 

Доцент кафедри, куратор Тетяна Таран
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook