Засідання Наглядової ради та Ради роботодавців відбулося в Мукачівському аграрному коледжі

21 лютого 2021 року
     16 лютого відбулося чергове засідання Наглядової Ради та Ради роботодавців. В засіданні взяли участь: Тарас Грох – голова Наглядової Ради, начальник Чопського прикордонного інспекційного пункту ветеринарної медицини Львівської регіональної служби, Іван Паук – голова спілки приватних виноградарів та виноробів Закарпатської області, директор ФГ «Михайлик», Іван Пруниця – головний агроном ФГ «Плеша», Володимир Шимон – голова ФГ «Лотос-2005», Михайло Мацола – провідний спеціаліст відділу сільського господарства та розвитку Мукачівської райдержадміністрації, Михайло Ремета – заступник голови ветеранів Мукачівського району, Ольга Матієга – в.о. директора Закарпатської державної дослідної станції НААН України, Руслан Пренделович – директор ТОВ «Земля-М», адміністрація коледжу, керівництво та викладачі агрономічного відділення.

     У відповідності до програми заходу з вітальним словом виступив директор коледжу Юрій Садварі, який щиро привітав всіх присутніх та подякував членам Наглядової Ради та роботодавцям за співпрацю. Юрій Юрійович у своєму виступі наголосив про оновлений високопрофесійний науково-педагогічний викладацький склад, що забезпечує підготовку фахівців всіх спеціальностей, ознайомив присутніх з перспективами розвитку навчального закладу, планами на майбутнєта вказав на проблеми, з якими стикається навчальний заклад при підготовці майбутніх фахівців агропромислового розвитку.
     Голова Наглядової Ради ради коледжу Грох Тарас Олегович в своєму виступі коротко прозвітував про проведену роботу, підкреслив, що робота Ради ведеться у правильному напрямку, іде пошук шляхів вдосконалення співпраці в навчальному процесі, практичній підготовці студентів, створенні умов для їх навчання на виробництві, покращення матеріальної бази навчального закладу.

     Завідувач агрономічним відділенням Ольга Гудзовата представила презентаційну доповідь про спеціальність 203 «Садівництво та виноградарство», ознайомила засідання зі змінами, які були внесені до освітньої програми «Садівництво та виноградарство» з підготовки студентів ОС Бакалавр відповідно до пропозицій стейкхолдерів та представила матеріали по підготовці до акредитації.

     В обговоренні виробничники акцентували увагу на більш глибокій підготовці з окремих дисциплін та практичної підготовки майбутніх садівників та виноградарів. Зокрема, Паук Іван Федорович загострив увагу на поглибленні підготовки фахівців в напрямі вузьких спеціалізацій, розповів про зацікавленість у кадровому поповненні саме випускниками коледжу, готовність розвивати співпрацю щодо надання місць практичного навчання студентів.

     До дискусії також долучились і викладачі агрономічного відділення. З короткими промовами виступили: гарант освітньої програми «Садівництво та виноградарство» кандидат с.-г. наук Наталія Шахнович, доктор с.- г. наук Світлана Кормош, директор Закарпатської державної дослідної станції НААН України, кандидат с.-г. наук Ольга Матієга, голова циклової комісії агрономічних дисциплін, кандидат с.-г. наук Наталія Доктор.

     Не оминули учасники зустрічі і обговорення вступної кампанії 2021 року та проведення подальших профорієнтаційних заходів. Викладачі агрономічного відділення запросили роботодавців активно долучитись до рекламування нашого закладу в межах області з метою залучення вступників на затребувані спеціальності.
     У підсумку, учасники висловили загальну думку щодо та цікавого формату зустрічі і сподівання на розширення співпраці у майбутньому.



     Адміністрація ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» висловлює щиру вдячність членам Наглядової Ради та роботодавцям за партнерську співпрацю.

Доктор Н.М.,
голова циклової комісії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook