Перші враження від стажування

18 лютого 2021, 15:47
НУБіП України

           15 лютого в НУБіП України стартувало міжнародне он-лайн стажування  науково-педагогічних  працівників  в Латвійському Університеті наук про життя та технологій за програмою «Закордонний досвід в епоху цифрової освіти»

       Під час першої зустрічі до учасників з вітальним словом звернувся ректор Латвійського Університету наук про життя і технологій, проф. Ірина Пільвере (Irina Pilvere), проректор з навчальної роботи Латвійського Університету наук про життя і технологій, проф. Айгарс Лайзанс (Aigars Laizans) та проректор НУБіП України, проф. Вадим Ткачук.

  

 
Викладачі кафедри вищої і прикладної математики зав.каф. Батечко Н.Г., доценти Іванова Ю.І., Артемчук Л.М., ст.вик. Ружило М.Р. 17 лютого взяли участь у першому з  вебінарів стажування під керівництвом професора Байби Бріеде.
 
 
 
 
  Під час  вебінару викладачі мали змогу ознайомитися з рекомендація Болонського процесу до Європейської вищої освіти, взяли участь у дискусії стосовно покоління Z, обмінялися досвідом використання методів під час викладання дисциплін, орієнтованих на навики та компетентності.
 
 
 
  Викладачі кафедри сподіваються, що і слідуючі зустрічі з латвійськими колегами будуть  цікавими, наукоємними та корисними для обох сторін.
                                                                  Доцент Артемчук Л.М.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook