Завойовані перші медалі чемпіонату України зі спортивного орієнтування на лижах 2021 року до скарбниці НУБіП України

18 лютого 2021 року
     Спортсмени НУБіП України вибороли медалі на чемпіонаті України серед юнаків, юніорів, дорослих, ветеранів зі спортивного орієнтування на лижах 2021 року.

     Учасників чемпіонату 13-15 лютого 2021 року гостинно зустрів Реутенський аграрний коледж морозною зимовою погодою та великою кількістю снігу, який ішов майже 2 тижні поспіль і додав значних турбот організаторам змагань. 16 команд з 11 областей України складені зі спортсменів віком від 8 до 74 років змагалися у холодну погоду при температурі повітря - 130С -150С та сильному вітру на полях, що не завадило показати учасникам власну майстерність і проявити бажання до перемоги над дистанцією, погодою і собою.

 

     2 місце у змаганнях серед жіночої еліти в двоетапній естафеті завоювала Олександра Пархоменко – асистент кафедри комп’ютерних наук, яка була в складі команди Києва.

     У змаганнях серед ветеранів В’ячеслав Пархоменко – старший викладач кафедри фізичного виховання завоював 1 місце на трьох дистанціях: довгій, середній, короткій.

 

 

     Більше фото зі змагань Андрія Подгаєцького (Київ) можна переглянути за посиланням: https://photos.google.com/share/AF1QipMX83tkmQI7zKvfcQ55v4uEmAzvxW9Hhas1SGPl5tcoSQ14yGp7i7NZNx39ZvcLeg?key=Q0JKQmM5QlZVREVrQm85Q0hwQjB4bWxmWkJWbjRR

 

Запрошуємо студентів університету до занять у секції спортивного орієнтування НУБіП України!

Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook