НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ВІДБУВСЯ СЕМІНАР ІЗ РОБОТОДАВЦЯМИ

17 лютого 2021 року
м. Київ, НУБіП України

     Сприяння працевлаштуванню випускників разом із професійною орієнтацією завжди були і є важливою складовою в роботі Національного університету біоресурсів і природокористування України. Завдяки цьому багато студентів знаходять перше робоче місце.

В рамках такої співпраці на базі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та випускової кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції проводяться зустрічі на які запрошуються представники підприємств та випускники

 

12 лютого 2021 року відбулася чергова зустріч з випускником факультету Денисом Гончарем. Зустріч відбувалася online на базі платформи zoom і offline, яку відвідали магістри та аспіранти.

Наша чергова зустріч, це доказ того, що вищі навчальні заклади піклуються про майбутнє працевлаштування своїх студентів. Кожен з нас має унікальну можливість поспілкуватися з роботодавцем і отримати відповіді на важливі, хвилюючі питання.

 Керівник ТОВ «ЕКонтроль» Денис Гончар розповів про свій кар’єрний ріст та окреслив можливості, які зараз стоять перед випускниками спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація».

 

  

 

  1. Антонів Артем Дмитрович
  2. Дерун Юлія Анатоліївна
  3. Кравченко Анастасія Юріївна
  4. Курочка Анна Валеріївна
  5. Підгола Альона Юріївна
  6. Ракова Дар`я Володимирівна
  7. Сухенко Євгеній Владиславович
  8. Фесенко Владислава Вадимівна
  9. Чечітко Владислав Ігорович
  10. Розбицька Тетяна Вікторівна 

 

Також розповів про мету співпраці між університетом у спільній ініціативі між Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і Громадською організацією «Безпечний освітній простір», які діють у межах меморандуму про співпрацю, укладеного з метою покращення безпечності харчування в закладах освіти.

Договір про співпрацю, що був укладений, направлений на забезпечення таких напрямів співпраці:

1.    Розвиток інфраструктури в навчальних закладах, а саме впровадження в навчальних закладах (дошкільні заклади освіти, школи, ліцеї)системи безпечності харчових продуктів, яка заснована на принципах НАССР та впровадження ДСТУ ISO22000 «Система менеджменту безпечності харчових продуктів».

2.    Освітня діяльність полягає в професійній підготовці студентів із залучення Громадської організації в освітні програми для надання практичної і інформаційної допомоги студентам, залучення фахівців, представників. волонтерів Громадської організації до викладацької діяльності, організація і проведення різних видів практик, семінарів, тренінгів та проведення спільних заходів з метою популяризації спеціальностей факультету.

3.    Науково-дослідницька діяльність ґрунтується на проведенні науково-дослідницьких робіт, створення робочих груп, спілок для реалізації спільних науково-технічних інноваційних та практичних проектів та проведення науково-технічних заходів, таких як семінарів, конференцій.

4.    Практична діяльність полягає у проходженні виробничої практики та отримання практичного досвіду.

 

 

 

     

Дана зустріч продемонструвала широку зацікавленість в проведенні стажування як серед організаторів, так і серед студентів. Підсумками зустрічі також можна виділити зацікавленість бізнесу у виконанні студентами проектних завдань, стажуванні протягом навчання та подальшого працевлаштування.

Ефективна взаємодія закладів освіти і бізнесу є запорукою продуктивного розвитку обох сторін. Університет отримує можливість підвищити ефективність працевлаштування студентів і випускників, а також вдосконалювати навчальний процес з урахуванням вимог ринку праці. Роботодавець займає позицію активного учасника освітнього процесу і сприяє оволодінню студентами комплексу професійних компетенцій, необхідних для швидкої адаптації до виробничої діяльності.

Проведена зустріч з роботодавцями дасть можливість майбутнім фахівцям остаточно сформувати своє уявлення про здобутий в університеті фах, а також отримати безцінний практичний досвід.

 

Тетяна Розбицька,

асистент кафедри стандартизації та

сертифікації сільськогосподарської продукції

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook