Каміла Корреа: "Впевнена, що саме факультет аграрного менеджменту НУБіП допоможе реалізувати себе та втілити у життя плани і мрії".

21 лютого 2021 року
Факультет аграрного менеджменту, НУБіП України

Наша розмова сьогодні з Камілою Корреа, абітурієнткою факультету аграрного менеджменту, яка завітала на зустріч до деканату факультету для розмови з Анатолієм Остапчуком, деканом факультету аграрного менеджменту НУБіП України.

Звідки дізналася про НУБіП України та чому вирішила обрати саме цей заклад вищої освіти?
По-перше, про НУБіП України я знаю із самого дитинства, адже він розташований у мальовничому місці, тому ми з родиною завжди проводили і проводимо багато часу як на території самого Університету - на стадіоні, займаючись спортом, так і поряд з ним - в лісі, біля озер.
По-друге, багато хороших відгуків чула про організацію навчального процесу в НУБіПі України від своїх друзів, які також обрали цей заклад вищої освіти для навчання.
Відповідаючи на питання, чому обрала НУБіП України, хочу зазначити, що Україна - це аграрна держава. Аграрний сектор динамічно розвивається, з кожним роком нарощує свій потенціал, тому вважаю, що робота саме в цій сфері - це перспективно.
Також дуже важливим для мене є наявність в Університеті програми подвійних дипломів, можливостей для навчання за кордоном.
І на останок відмічу, що факультет аграрного менеджменту - прекрасний варіант для тих, хто зараз уникає вузьких спеціальностей і планує остаточно визначитись зі своєю спеціалізацією на старших курсах. Переконана, що саме цей факультет допоможе реалізувати себе та втілити у життя плани і мрії.

Твої захоплення?
Мої захоплення - це вивчення іноземних мов, спорт і подорожі. І я впевнена в тому, що саме в НУБіПі України я зможу вдало поєднувати навчання зі своїми улюбленими заняттями.

  

  

Факультет аграрного менеджменту має наразі всі можливості, щоб дозволити студентам отримати знання в сучасних аудиторіях від прогресивних викладачів та реальних практиків бізнесу.

Розмову провела

Олена Ковтун, доцент кафедри

адміністративного менеджменту та ЗЕД

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook