Відкрита лекція доцента кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Бурової Зінаїди Андріївни

12 лютого 2021 року
Cisco Webex

Переформатування вищої освіти в умовах пандемії вимагає опанування сучасних онлайн технологій дистанційного навчання, пошуку нових підходів до методології викладання складних інженерних дисциплін, налагодження двобічного контакту з студентською аудиторією «по той бік монітору».

     11 лютого 2021 року на платформі Cisco Webex відбулася відкрита онлайн лекція доцента кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Зінаїди Бурової з дисципліни «Процеси і апарати біотехнологічних виробництв» за темою «Основи гідравліки. Гідродинаміка» для студентів 2 курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія.
 
 
     На лекції були присутні заступники деканів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Наталія Слободянюк Н.М. та біотехнології, екології та захисту рослин Дрозд П.Ю., в.о. завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК доцент Василів В.П., викладачі кафедри – професор Паламарчук І.П., доценти Жеплінська М.М., Муштрук М.М., Сарана В.В., ст.викл. Гудзенко М.М.  
 
     Згідно теми заняття студенти були ознайомлені з основними визначеннями і поняттями гідродинаміки, фундаментальними законами руху рідин, методикою гідравлічного розрахунку трубопроводів.
     Лекційний матеріал викладений логічно та послідовно, у зручному для студентів темпі. Мультимедійна презентація містить всі необхідні елементи, які у повному обсязі розкривають тематику заняття згідно плану лекції. 
 
     Наприкінці заняття викладачам, присутнім на лекції, та студентам було запропоновано заповнити онлайн анкети оцінювання якості проведення лекційного заняття. За загальною оцінкою колег, лекцію прочитано доцентом Зінаїдою Буровою на високому рівні з дотриманням усіх необхідних норм і вимог. Студенти також позитивно оцінили заняття загалом та висловили побажання й надалі так само чітко і доступно викладати матеріал дисципліни.
 
 
Віктор Сарана,
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook