Першокурсники-економісти після повернення на навчання будуть проживати у відремонтованих кімнатах в гуртожитку №10

11 лютого 2021 року

 

 

    Для студентів, які навчаються на денній формі гуртожиток – це другий дім. Тому умови проживання в гуртожитку мають бути на належному рівні. Освіта – це не тільки професіоналізм викладачів та завзята праця студентів, а і комфортні умови проживання, які надає гуртожиток економічного факультету № 10.

     Деканат економічного факультету та адміністрація гуртожитку №10 постійно працюють над поліпшенням умов проживання своїх студентів. За період зимових канікул було покращено стан житлових умов для 29 студентів першого курс. Зокрема, на п’ятому поверсі гуртожитку проведено капітальний ремонт у восьми кімнатах в яких було замінено електропроводку, двері, по цикльовано та полаковано підлогу, поклеєно шпалери, встановлено нові меблі, тому першокурсники будуть проживати з комфортом у відремонтованих кімнатах. Всього ж за 2020-2021 н.р. у гуртожитку №10 капітально відремонтовано 30 кімнат для студентів-першокурсників факультету.

     Щиро дякуємо ректору університету Ніколаєнку С.М., службам проректора з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності, а також адміністрації студентського містечка за всебічну допомогу в проведенні ремонтних робіт у гуртожитку №10.


Андрій Музиченко,
заступник декана економічного факультету
з організаційної роботи

 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook