Розширене засідання ректорату

11 лютого 2021, 0:00

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про запровадження в НУБіП України нових форм документів про вищу освіту: диплома бакалавра, диплома магістра, додатка до них та академічної довідки. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.
  2. Про організацію Всеукраїнських олімпіад НУБіП України для вступників. Доповідає заступник відповідального секретаря приймальної комісії Ковалевський Сергій Сергійович.
  3. Про практичне навчання студентів за кордоном. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  4. Про результати діяльності постійно діючих консультаційно-підготовчих курсів НУБіП України. Доповідає заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу і профорієнтаційної роботи Багацька Оксана Михайлівна.
  5. Про оплату за навчання. Доповідають: проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, декан агробіологічного факультету Тонха Оксана Леонідівна, декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Коломієць Юлія Василівна, т.в.о. директора ННІ неперервної освіти і туризму Микицей Тереза Дмитрівна.
  6. Про стан в гуртожитках, підготовка до прийому студентів. Доповідає директор студентського містечка Стецюк Сергій Васильович.
  7. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  8. Про обрання лічильної комісії для проведення процедури таємного голосування на засіданні Вченої ради університету 12 лютого 2021 р. Доповідає ректор Ніколаєнко Станіслав Миколайович.
  9. Різне.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook