Засідання наставників та старост: організація комбінованого навчання, моніторинг стану здоров'я студентів, завдання на лютий

8 лютого 2021 року

   8 лютого відбулася чергова зустріч деканату факультету з наставниками та старостами академічних груп. Питаннями порядку денного були організація навчального та виховного процесу в 2 семестрі 2020-2021 навчального року і моніторинг стану здоров’я студентів в умовах адаптивного карантину.  Відповідно до графіка навчального процесу з 1 лютого розпочато онлайн навчання в 2 семестрі, а з 8 лютого студенти 1 курсу розпочали навчання в аудиторіях. Виникає необхідність моніторингу та контролю стану здоров'я, перебування в гуртожитку і на заняттях. 

   Декан факультету Анатолій Остапчук звернувся до наставників з інформацією про необхідність 100 % забезпечення присутності на заняттях не залежно від форми їх проведення, своєчасної подачі звітів про стан здоров’я студентів, ліквідації академічної заборгованості.
   Заступник декана Лариса Карпенко ознайомила наставників з графіком чергування в гуртожитку та наголосила на необхідності перевірки дотримання правил проживання в гуртожитку в умовах адаптивного карантину.
   Заступник декана Людмила Гречанюк проінформувала наставників та старост про терміни ліквідації академічних заборгованостей і звернула увагу на недопущення втрати контингенту студентів.
   Кожен наставник прозвітував про присутність студентів групи на парах та причини відсутності, тих хто не приступив до занять, а також виявлені випадки захворювання на Covid.
   Під час засідання були обговорені інші питання організації навчального та виховного процесу на факультеті.
 
Лариса Карпенко, заступник декана
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook