Другий навчальний семестр 2020/2021 рр. на кафедрі ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька – розпочато!

9 лютого 2021, 9:30

 Сьогодні, 01.02.21 р. відбулася перша та друга пара у цьому семестрі, та за графіком, з дисципліни «Безпечність та якість харчових продуктів» для студентів 3 курсу ОС «Магістр» спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Було викладено навчальний матеріал щодо першого та, частково, другого лекційного заняття відповідно до робочої програми дисципліни «Безпечність та якість харчових продуктів».
Студенти віднеслися відповідально до своїх обов’язків і майже 100-відсотково (1 студент відсутній з 12 за списком) були присутніми онлайн у ZOOM.

Також сьогодні була прочитана лекція завідувачем кафедри Кучерук Марією Дмитрівною для студентів 3 курсу 2 потоку (5 - 6 групи) з дисципліни "Благополуччя тварин, етологія та професійна етика" на тему "Історія виникнення дисципліни Благополуччя тварин на основі етологічних потреб та гуманного ставлення, професійна етика".

Також доцент кафедри Михальська Віта Михайлівна прочитала лекцію для студентів 3 курсу 12 групи спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" з дисципліни "Гігієна тварин" на тему "Санітарно-гігієнічна оцінка грунту".

 

Хочу привітати всіх викладачів кафедри та факультету з початком нового навчального семестру та побажати міцного здоров’я, наснаги, здійснення та втілення задуманих планів!


Професор кафедри ветеринарної
гігієни імені професора А.К.Скороходька
Ткачук С.А.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook