Якість освітнього процесу в університеті на контролі: сформовано графік проведення відкритих лекцій у весняному семестрі 2020-2021 навчального року

4 лютого 2021 року
     Для підвищення якості підготовки фахівців у НУБіП України, контролю за організацією освітнього процесу, системного моніторингу за проведенням лекційних занять для студентів університету та на виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка від 19.01.2021 р. № 33 за поданням директорів ННІ та деканів факультетів спільно із завідувачами кафедр сформовано, затверджено проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею та введено в дію графік проведення відкритих лекцій у весняному семестрі 2020-2021 навчального року (графік додається).

 

     Склад членів робочої групи з контролю за якістю навчання у НУБіП України залишено без змін (затверджено наказом ректора університету від 01.09.2020 р. № 615) як і список відповідальних осіб від ННІ та факультетів для здійснення контролю за якістю навчання (затверджено наказом ректора університету від 14.09.2020 р. № 649).

     У весняному семестрі 2020-2021 н.р. графіком передбачено проведення 212 відкритих лекцій для студентів бакалаврату та магістратури усіх спеціальностей, освітніх програм факультетів і ННІ. Науково-педагогічні працівники 104 кафедр університету долучилися до цієї роботи, і вже з понеділка 1 лютого студенти та колеги-викладачі мають змогу слухати такі відкриті лекції і оцінювати їх.

     Сподіваємося, що студенти почерпнуть на лекціях важливу та цікаву інформацію та збагатять свої знання!

 

Віктор Шевчук,
начальник навчального відділу,
Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook