У міжкафедральній навчальній лабораторії на базі Мукачівського фахового коледжу стартував навчальний семестр

3 лютого 2021 року
     Як і для багатьох країн світу в Україні дистанційне навчання вже також займає окремий щабель та має неабияку популярність. Сучасна епідеміологічна ситуація змусила всіх без винятку підлаштовуватися до реалій та продовжувати опановувати особливий режим освітнього процесу – дистанційний (онлайн).

     Не винятком є і НУБіП України, який організував освітню діяльність міжкафедральних лабораторій у 2 семестрі 2020-2021 навчального року з дотриманням вимог та рекомендацій адаптивного карантину з метою запобігання поширення COVID-19.
     В міжкафедральній навчальній лабораторії на базі ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» розпочався він 1 лютого 2021 року в онлайн-форматі для студентів спеціальності 242 «Туризм», які, до речі, в 2021 році стануть першими випускниками даної спеціальності ОС «Бакалавр».

     Студенти продовжують вже традиційно із натхненням та наполегливістю опановувати навчальні дисципліни: логістика в туризмі, міжнародний туристичний бізнес, стандартизація і сертифікація, рекрологія і курортна справа, договірне і трудове право. Заняття проходять, як завжди, у теплій та позитивній атмосфері, що сприяє кращому оволодінню новим матеріалом та закріпленню вже пройденого.

     Для проведення відеоконференцій кожен викладач самостійно створює віртуальну кімнату (клас) на відповідній платформі та запрошує студентів для участі в ній.

     Наразі основна вимога для дистанційного навчання – підтримувати безперервність навчання, щоб студенти мали змогу скласти іспити та своєчасно завершити навчальний рік навіть в умовах карантину.
     Бажаємо студентам успішно здати лабораторно-екзаменаційну сесію, підготуватися до державного екзамену та захисту бакалаврських робіт, і як результат – отримати диплом Бакалавра омріяної спеціальності.

     Сподіваємося, що ґрунтовні знання здобуті на бакалавраті допоможуть їм успішно скласти ЄВІ та продовжити навчання в магістратурі НУБіП України!!!

Надія Кнап,
завідувач МНЛ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook