З початком другого семестру!

3 лютого 2021 року
Кафедра інтегрованого захисту та карантину рослин

 Другий семестр розпочато! Вітаємо! На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології семестр розпочався із занять з вибіркових дисциплін, які будуть проходити щопонеділка.

Поки що заняття проводяться он-лайн. Але незважаючи на це скільки радості від спілкування із друзями, викладачами, скільки сподівань і посмішок приніс нам всім цей перший понеділок лютого.. Перший понеділок останнього місяця зими.. Як же ми чекаємо на весняне тепло, яке обовязково принесе зміни на краще в усьому! А поки що ми радіємо можливості розпочати новий семестр. Студенти – в очікуванні нових знань, умінь, навичок; викладачі – в очікуванні можливості передати накопичений досвід і знання своїм учням.

Вибіркова дисципліна «Хімічний захист рослин» викликала зацікавленість у багатьох студентів із 5 факультетів і 2 ННІ нашого університету. Сьогодення ставить багато питань щодо застосування пестицидів у сільськогосподарському виробництві, садівництві, лісовому господарстві тощо. . Приємно було бачити на парах розумні і допитливі очі наших студентів, які переймаються питаннями раціонального та безпечного застосування пестицидів, проблемою охорони і збереження навколишнього середовища. Сподіваємось, ніщо не завадить нам гідно і із задоволенням навчатись у 2 семестрі.

Всім здоров’я, успіхів, радісного навчання!

 

 

 

Ольга Дмитрієва, доцент кафедри

 інтегрованого захисту та карантину рослин

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook