Кафедра менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського продовжує співпрацю з ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України» стосовно підготовки фахівців управлінського напряму

29 січня 2021 року

    Кафедра менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського продовжує співпрацю з ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України» стосовно підготовки фахівців управлінського напряму

   26 січня 2021 року з метою проведення профорієнтаційної роботи серед випускників спеціальності 073 «Менеджмент», а також здобувачів вищої освіти спеціальностей 075 "Маркетинг"072 «Фінанси, банківська справа та страхування» щодо продовження їх навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України до ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України» завітали доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Ольга Гогуля і Олександр Новак.

   Викладачі факультету аграрного менеджменту провели ґрунтовну інформативну зустріч зі студентами та випускниками коледжу. Олександр Новак провів лекційне заняття для здобувачів вищої освіти спеціальностей 075 "Маркетинг", 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» на тему: "Навчання як необхідна умова успіху лідера". Акцентуючи увагу на тому, що студенти завершують навчання за спеціальностями галузі знань 07 «Управління та адміністрування», викладач зупинився на окремих вміннях працівників, які, на думку учасників та експертів Всесвітнього економічного форуму в Давосі останніх років, визначатимуть успіх діяльності організацій. Формування саме цих навиків і є основним завданням підготовки менеджерів в НУБіП України.

   Лектор висловив тверде переконання в необхідності подальшого навчання та професійного розвитку і запропонував скористатись послугами факультету аграрного менеджменту, продемонстрував презентаційний матеріал про здобутки своєї кафедри, факультету та університету.

   Олександр Новак акцентував увагу на показниках і місцях, які займає Університет у рейтингах серед закладів вищої освіти м. Києва та України, що свідчать про його високий розвиток і визнання; ознайомив з перевагами і особливостями освітньої, культурно-виховної, науково-дослідної, інноваційної, навчально-виробничої діяльності Університету.

   Випускникам коледжу спеціальності 073 "Менеджмент" Ольга Гогуля надала детальну інформацію про діяльність кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, яка має чудові традиції підготовки студентів ще з 1973 року. Окрім відомостей про кафедру менеджменту, гостями було презентовано обов'язкові дисципліни, за якими відбувається формування ключових компетентностей сучасного менеджера і за що, зокрема, несе відповідальність професорсько-викладацький склад кафедри у процесі підготовки фахівців спеціальності «Менеджмент» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр».

   Особливий інтерес у студентів коледжу викликала інформація стосовно можливостей їх майбутнього професійного розвитку, про що переконливо засвідчив представлений викладачами матеріал про відомих випускників кафедри, факультету аграрного менеджменту, університету, які досягли успіху в професійному зростанні. Це є беззаперечним доказом конкурентних переваг здобувачів вищої освіти НУБіП України на ринку праці та перспектив їхнього майбутнього працевлаштування.

   У ході бесіди випускники отримали відповіді на запитання щодо окремих процедур вступної кампанії, умов проживання у студентських гуртожитках, харчування, відпочинку.
   Наприкінці бесіди було виявлено, що більшість випускників мають намір і бажання навчатися в НУБіП України, зокрема, на факультеті аграрного менеджменту. Викладачами кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського висловлено щирі побажання щодо прийняття правильного рішення у виборі подальшого професійного та життєвого шляху до досягнення цілей і здійснення бажаного.

   За сприяння в організації зустрічі з проведення профорієнтаційної роботи було висловлено подяку та сподівання на плідну співпрацю директору Боярського фахового коледжу Сергію Кропивку, заступнику директора з навчальної роботи Віктору Сидорку, завідувачу відділення агроекології та економіки Руслану Якимовському, голові циклової комісії економічних дисциплін Ользі Рубан.

Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook