Є тисячі доріг: одна із них твоя ‒ НУБіП! Кафедри філософії та міжнародної комунікації запрошує на навчання

30 січня 2021 року
     27 лютого викладачі кафедри філософії та міжнародної комунікації гуманітарно-педагогічного факультету провели профорієнтаційний онлайн-захід на тему: «Профорієнтація. Освіта. Майбутнє: шлях, який ми обираємо». В цей раз відбулася зустріч із учнями, адміністрацією та викладачами школи дистанційного навчання «Оптіма».

 

    Школа «Оптіма» ‒ дистанційна школа зі своїми історією та традиціями, це перша в Україні школа, в якій навчання відбувається виключно дистанційно, не через карантин та пандемію, а постійно. Це дозволило старшокласникам з різних куточків України стати її учнями, адже єдина обов’язкова умова для навчання – наявність Інтернету. Метою освітньої діяльності школи є створення системи дистанційної освіти. Адже така система дозволяє забезпечити загальнонаціональний доступ до освітніх ресурсів шляхом використання сучасних інформаційних технологій та телекомунікаційних мереж і надання умов для реалізації громадянами своїх прав на освіту. Саме таке положення є основним прогресивним напрямом розвитку освітньої діяльності школи. Іншими словами, випускникам школи «Оптіма» не звикати до zoom-конференцій, до платформ дистанційного навчання, до кропіткої та наполегливої самостійної роботи, аби результати навчання були максимально високими. Вони вже в школі набули компетентностей, що є надзвичайно цінними в наш непростий час.

     Викладачі кафедри філософії та міжнародної комунікації на чолі із завідувачкою, Савицькою Інною Миколаївною, розповіли майбутнім абітурієнтам про переваги та особливості навчання в нашому університеті, про перспективи отримати подвійний диплом, про можливості закордонного стажування, про цікаві й серйозні бази навчально-виробничих практик, про потужний та високо фаховий науково-педагогічний колектив, що забезпечує процес підготовки майбутніх фахівців-міжнародників, психологів, перекладачів, соціальних працівників, педагогів, про майбутні зустрічі з видатними людьми, які стали успішними в своїй професії, а тепер проводять заняття в школі лідерства НУБіП України. Заступниця директора школи «Оптіма» Оксана Бондарчук, класний керівник 11-х класів Катерина Валеріївна, щиро подякували за корисний захід, запропонували підписати угоду про співробітництво між нашими закладами, висловивши сподівання на подальші зустрічі як з учнями, так і їх батьками.

 

     Запрошуючи майбутніх випускників вступати до нашого університету, викладачі кафедри запропонували учням відчути себе студентами та приєднатися під час весняних канікул до «Школи юного філолога», «Школи майбутнього журналіста», «Школи практичного психолога» та взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді НУБіП України для вступників.
     Зустріч пройшла у дружній атмосфері взаємної зацікавленості майбутніми спільними перспективами. Школярі, їхні класоводи та батьки задавали різні питання з приводу вступної кампанії, організації занять – аудиторних та дистанційних, дозвілля, умов проживання, соціальної забезпеченості студентів нашого університету тощо. Сподіваємось побачити вже за півроку випускників «Оптіми» в числі нашої чудової студентської братії!

 

Валентина Культенко,
доцент кафедри філософії
та міжнародної комунікаці

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook