Зустрічі «онлайн» з потенційними абітурієнтами тривають

20 січня 2021 року

У рамках профорієнтаційних заходів Національного університету біоресурсів і природокористування України у грудні-січні 2020-2021 рр. були проведені профорієнтаційні заходи (зустріч онлайн та переписка) з потенційним абітурієнтом – Костянтином Голубцем (Тернопільська область, м Борщів, Борщівська ЗОШ I-III ст. № 1, 11 клас) за активного сприяння студентки 2 курсу 7 групи факультету ветеринарної медицини Олени Чугаєвської.


Основною метою профорієнтаційних заходів було надання інформації про університет, умов навчання в ньому і можливостей майбутнього працевлаштування.


Професор кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого, доктор біологічних наук Лілія Калачнюк у проведеній відеозустрічі на платформі Zoom (окрім опублікованого матеріалу) із потенційним абітурієнтом Костянтином Голубцем та студенткою ФВМ Оленою Чугаєвською надала коротку і водночас змістовну інформацію про роль та значення фахівця ветеринарної медицини, а також можливості широкого вибору майбутніх професій в НУБіП України.


Конференція була дуже інформативною та ефективною з точки зору профорієнтаційного залучення абітурієнтів та сприяла глибшому розумінню потенційних абітурієнтів суті навчального процесу в НУБіП України і його переваг у порівнянні з іншими ЗВО.


Висловлюю подяку куратору 7 групи 2 курсу Роману Димку за виховання у студентів і підтримку в них духу відданості факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

Лілія Калачнюк,
професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook