Співробітники кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька прийняли участь у вебінарі USAID AGRO

19 січня 2021 року

Для спеціалістів та працівників, що займаються виробництвом молока, молокопродуктів та м’яса, відбувся навчальний вебінар, який організував консультаційний центр АВМ спільно з USAID AGRO. Співробітники кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька, враховуючи актуальність профілактичних заходів проти зараження коронавірусною інфекцією, також долучились до вебінару.

Під час проведення online-конференції надавались рекомендації з профілактики захворювань на прикладі Covid -19 для різних видів господарств, враховуючи обсяги виробництва, кількість працівників на підприємстві. Також висвітлювалась актуальність кадрового резерву в критичних умовах, організація вахтового методу роботи (впродовж 2-х тижнів) для великих підприємств, розділення виробничих потоків і уникнення перехресного зараження та ін.

Згідно останніх даних, основні шляхи передачі коронавірусної інфекції – це аерозольний, повітряно-пиловий та фекально-оральний шляхи, тому дотримання дистанції, вологе прибирання і обробка рук є необхідними умовами профілактики.

Юлія Гриб, асистент кафедри

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook