Магістри-менеджери: нові предмети, нові враження, нові успіхи

3 січня 2021 року

   От і закінчився перший семестр навчання в магістратурі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». На мій погляд, кожна дисципліна, яку ми вивчали протягом цього семестру, була корисна, пізнавальна і наповнена великою кількістю практичного матеріалу

   Набуті нами теоретичні знання були відображені в курсових проектах, де було проаналізовано як ефективність інвестиційного проекту загалом, так і окремі його показники, що стало основою для написання власних проектів, а також кожен з нас в розрізі обраних тем магістерських робіт підготував тези доповідей для участі у різноманітних конференціях та написав вступ до магістерської роботи.

   Навчання в НУБіП України, зокрема на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту – це не просто навчання. Це поєднання широкого спектру теоретичних знань, які ми отримуємо під час навчання, з практичним досвідом: ми є учасниками конкурсів, конференцій, семінарів, ворк-шопів з практиками з проектного менеджменту. Це потужний колектив викладачів – справжніх фахівців, які ставляться до нас із повагою і завжди готові ділитися з нами своїми знаннями та досвідом, а завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Василівна Шинкарук – щира, відкрита і справедлива людина, до якої можна завжди звернутися за допомогою або і «отримати на горіхи», якщо є за що. У нас найкращий наставник – Тетяна Олексіївна Власенко, яка завжди поряд, згуртовує та допомагає нам.

   Після закінчення школи перед кожним із нас постає важкий вибір: яку професію обрати і куди поступити? З дитинства я займаюсь футболом. І, на перший погляд, мій вибір був очевидний. Але… Вже навесні 2020 року я успішно закінчив навчання і отримав диплом бакалавра за спеціальністю «Менеджмент» та без вагань продовжив навчання в магістратурі на освітній програмі: «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». І весь цей шлях у мене пов'язаний із кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту.

   Серед спортсменів існує такий вислів: «Якщо навчання заважає спорту, то треба покинути навчання». Втім, це не про нас і нашу кафедру! Навчаючись тут, мені вдається поєднувати навчання і спорт, але в пріоритеті все ж таки перше. Щодо спорту, то тренування тільки допомагають: виховують силу волі, вчать доводити почате до кінця, не здаватися, долати перешкоди.

   Хочу сказати всім, хто ще не визначився із навчальним закладом: ті хто бажає пов'язати своє майбутнє життя з проектним менеджментом, рекомендую вступати саме до нашого університету на кафедру виробничого та інвестиційного менеджменту на освітню програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»!

Володимир Руденко,
магістр УІДтаМП 1-го р.н.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook