Звіт декана Анатолія Остапчука затвердили на зборах трудового колективу факультету аграрного менеджменту

27 грудня 2020 року
   23 грудня вже у звичному форматі on-line відбулися збори трудового колективу факультету аграрного менеджменту, де декан Анатолій Остапчук прозвітував про діяльність факультету в 2020 році та окреслив завдання колективу на 2021 рік у розрізі основних напрямків роботи

   На зборах був присутній начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко. У своєму виступі декан Анатолій Остапчук відзначив, що головною метою діяльності факультету є підготовка високопрофесійних менеджерів та маркетологів, які сприятимуть зростанню України як процвітаючої держави з конкурентноспроможною економікою, яка повинна повноцінно інтегруватися в глобальний економічний простір.

   Анатолій Остапчук зазначив, що 2020 рік був складний для світу, України і для колективу. Всі відчули нові виклики та тренди в освіті, перейшли на нові форми навчання, але не дивлячись на ситуацію, пов’язану з Ковідом, колектив продовжував наполегливо працювати, спрямовувати зусилля на збереження студентського контингенту, науково-педагогічного персоналу, що дозволяє якісно забезпечувати освітній процес, навчально-виробничу діяльність, підвищувати інноваційно-технологічний рівень навчання. Сьогодні на факультеті аграрного менеджменту продовжується розвиток і зміцнення матеріально-технічної бази. І все це в надзвичайно складних умовах пандемії. Колектив успішно подолав виклики, виконував програму та вирішував завдання, прописані в Голосіївській ініціативі та плані розвитку факультету на 2020 рік.

  

  

   Серед завдань, що стоять перед колективом факультету аграрного менеджменту на 2021 рік, декан відзначив наступні: покращення якості освітнього процесу, його кадрового, матеріально-технічного і методичного забезпечення; подальше зміцнення матеріально-технічної бази; збільшення кількості здобувачів вищої освіти на бакалавратурі та магістратурі; посилення співпраці з структурними підрозділами НУБІП та іншими закладами вищої освіти; продовження роботи з інформатизації освітнього процесу та управлінської діяльності; посилення роботи з радою роботодавців; пошук компаній, підприємств для майбутнього працевлаштування випускників та розширення баз практик для студентів; подальше забезпечення засад академічної доброчесності; розширення міжнародного співробітництва; активізація профорієнтаційної роботи, підвищення публікаційної активності, а саме, подання  статей у журнали, які включено до наукометричних баз даних Scopus, Web of Science, Webometrics тощо; покращення наповнення кафедральних Web-сторінок, щоденне їх оновлення відповідно до проведених заходів, ведення англомовних версій сайту; продовження вдосконалення змісту навчальних планів, нових форм навчальної та виховної роботи; співпраця з урядовими установами, управліннями сільського господарства; посилення роботи органів студентського самоврядування.
   До обговорень долучилися завідувачі кафедрами, професори Лідія Шинкарук, Тетяна Балановська, Віталій Луцяк, Руслан Буряк, Микола Талавиря, які у свої виступах схвалили звіт декана факультету та зазначили напрями розвитку кафедр на 2021 рік.

 

   Володимир Отченашко виступив з пропозицією схвалити звіт декана та роботу колективу факультету у 2020 році, зауваживши на необхідності розвитку наукової та інноваційної діяльності, розширенні напрямів та підвищенні якості фундаментальних і прикладних досліджень, спрямованих на вирішення проблем сталого сільського розвитку в контексті реалізації програми «Голосіївська ініціатива-2025».

   Декан Анатолій Остапчук подякував колективу факультету за плідну роботу, привітавши колег з прийдешніми Новорічними святами та побажавши відмінних результатів в роботі і реалізації запланованого в наступному році.
 
 
Лариса Карпенко, заступник декана 
факультету аграрного менеджменту
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook