Поповнення кафедри молодим вченим

24 грудня 2020, 23:45
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

 

Вітаємо молодого науковця, асистента кафедри, Масаловича Юрія Степановича з успішним захистом кандидатської дисертації, який відбувся 22 грудня 2020 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради К 35.826.01 у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Дисертаційну роботу на тему «Відтворна функція молочних корів за різних технологій утримання» (спеціальність 16.00.07 - ветеринарне акушерство) ним було виконано упродовж 2015–2020 рр. під керівництвом завідувача кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин доцента Вальчука О.А, а результати досліджень - опубліковані у 10 наукових працях.

На засіданні спеціалізованої вченої ради, заслухавши наукову доповідь Масаловича Ю.С., виступи офіційних опонентів: доктора ветеринарних наук, професора Желавського М. М. (Подільський державний аграрно-технічний університет) та професора кафедри акушерства, внутрішньої патології та хірургії доктора ветеринарних наук, професора Склярова П.М. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет), виступи членів ради, - одностайним голосуванням було присвоєно пошукачу, Масаловичу Ю.С.,  наукове звання кандидата ветеринарних наук.

Бажаємо Юрію Степановичу успішного втілення всіх творчих та наукових задумів, наснаги в професійному зростанні та у майбутніх наукових пошуках!


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook