Людмила Андрійчук: Я зробила правильний вибір!

22 грудня 2020 року

 Людмила Андрійчук, одна із найкращих випускниць магістратури «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», охоче поділилася з нами своїми думками про навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті аграрного менеджменту.

«Навчання в НУБіП України стало для мене важливим і потрібним відрізком мого життя. Університет дав мені багато корисних знань, які я використовую як в процесі трудової діяльності, так і в повсякденному житті.
Особливу подяку хочу висловити кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту за підтримку, любов та відданість справі. Я вступила на цю кафедру в 2019 році на магістратуру і ні на хвилину не пошкодувала! Ви зробили все, щоб ми отримали якісну професійну освіту. Завжди були уважні до нас, пробачали нам наші помилки за іноді не виконані завдання. Ви давали нам не тільки професійні навички, а й життєві поради. Ви спонукали нас ретельно працювати над собою, розвивали наші уміння, відкривали щось нове та не давали зійти з обраного шляху. Завдяки вам ми навчились, що можна не боятись висловлювати свою думку, позицію, адже тут завжди підтримають та зрозуміють.
Окрема вдячність завідувачу кафедри, доктору економічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Шинкарук Лідії Василівні, яка є еталоном сучасного керівника, поєднує в собі харизму, лідерські якості та втілює найсучасніші технології управління. Спасибі Вам за відповідальність та увагу до кожного студента, за створення комфортної атмосфери для нашого навчання!»

Колектив кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту щиро бажає Людмилі міцного здоров’я, впевненості, віри в свій успіх та професійних досягнень! Ми завжди раді бачити своїх випускників в стінах Університету!

 

Бесіду провела Анна Дергач,
наставник групи магістрів УІД та МП

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook